ПОЧНА САНАЦИЈАТА НА УДАРНИТЕ ДУПКИ

По завршувањето на тендерската постапка и вчерашното потпишување на договорот со фирмата- изведувач, денеска започна санирањето на ударните дупки на охридските улици. Се санираа ударните дупки на улиците „ 7.Ноември“ , „ Јане Сандански“ , „ Димитар Влахов“ , „ Македонски просветители“ , „ Партизанска“ , „ АСНОМ“ и кеј „Македонија“ .
Санирањето на ударните дупки на другите сообраќајници ќе продолжи по велигденските празници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *