Фото: Циклонот Алексеј исфрли КРАП

Охрид вчера имаше бурна ноќ , циклонот Алексеј го поплави кејот и крајбрежните објекти .

Во близина на стадионот Грашница Воска , циклонот Алексеј исфрли повеќе риби како што е и овој Крап на фотографијата  .29853209_1715733041823323_1072824008_n 29855297_1715733051823322_729336902_n 29919939_1715733031823324_1154217832_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *