ЈП „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“ НА ТЕРЕН

Eкипи на јавното претпријатие „Охридски комуналец“, се постојано на терен и ги расчистуваат снежните наноси со цел обезбедување нормални услови за движење на пешаците и автомобилите.

Расчистувањето се одвива според приоритетот и категоризацијата на улиците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *