Наумче Мојсоски нов претседател на Р.К СТРУГА

Наумче Мојсоски е новиот претседател на Ракометниот Клуб Струга .

На редовното годишно собрание на клубот, Наумче беше избран на нов претседател, функцијата официјално ќе ја преземе од понеделник, истовремено Наумче ќе биде и негов главен спонзор.

IMG_20180201_175426_726

Наумче Мојсоски  своите почетоци ги имал во Р.К Струга Илинден кој настапувал до 2000 година .

Исто така има настапувано за Р.К Пелистер , Вардар Про, Сјудад де Логроњо и Металург.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *