Пукање во населба Лескајца – повредено едно лице

Во оружен инцидент што пред малку се случи на булеварот „Туристичка“ на кружниот тек влезот на охрид ( кај зеленото пазарче ) , едно лице се здоби со огнострелни повреди и истото се наоѓа надвор од животна опасност.

Во тек е увид и се преземаат оперативни мерки за расветлување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *