ОГРАБЕНА БАНКА ВО ОХРИД

Ограбена филијалата на „Силк роуд“ банката во Охрид

Во моментов на местото на грабежот се екипи на СВР Охрид и јавен обвинител.

Засега не се знае сумата која е украдена од филијата.

Во текот на денот се очекуваат детали за настанот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *