Владимир Алексијовски директор на МЈП Проаква

Со одлука на градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски новите в.д. директори се следниве :

  1. ЈП „Охридски комуналец“ е Лупчо Грданоски,
  2. ЈП „Градски пазар“ – Кристина Крлеска- Деспотоска
  3. ЈП „Билјанини извори“ е назначена Гордана Јованоска
  4. ЈП „Градски гробишта“ Татијана Дамјаноска
  5. ЈП „Нискоградба“ Гоце Ѓоршески
  6. МЈП Проаква Владимир Алексијовски
  7. ОУ „Св. Климент Охридски“ Наташа Танеска
  8. ОУ„Ванчо Николески“ Елена Ел-Нади
  9. ЈОУДГ „Јасна Ристеска“ Мери Рилкова

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *