Љубен Арнаудов веќе е лошо минато за ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид

Кирил Пецаков – дипломиран стоматолог е избран за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ во Охрид , поранешен претседател на УМС, член на ИК УМС, член на општинскит комитет, советник на Општина Охрид 2009 – 2013.

Кирил Пецаков доаѓа на местото на досегашниот Претседател Љубен Арнаудов кој ќе остане запаметен како најнеспособен човек назначен на оваа функција и претседател кој остана најкраток временски период.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *