Пукна плинска боца во населба Далјан – се запали стан

Експлозија на  плинска боца вечерва предизвикала пожар во стан на улица Сатеска , во кој тој е целосно опожарен, исто така се оштетени и неколку возила .

Екипите на против пожарната служба , брза помош и мвр се на лице место и интервенират.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *