Пожар во Авто кампот Градиште

Неколку кампови се оштетени во пожарот што избувна денеска во авто кампот градиште . Пожарот бил навремено локализиран по брза реакција на противпожарната служба од Охрид .

Во продолжение погледнете низ фотографии како охридските пожарникари се справуваат со пожарот.

FB_IMG_1499019496509FB_IMG_1499019499558FB_IMG_1499019502302FB_IMG_1499019505856

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *