ОХРИЃАНИ ДА ГИ ОТСТРАНАТ ПЛОВНИТЕ ОБЈЕКТИ ОД ПЛАЖАТА САРАИШТЕ

Општина Охрид, упатува апел до сопствениците на пловните објекти истите да ги отстранат  од брегот кај плажата „Сараиште“ со цел навремено средување на плажата  која како и секоја година така и оваа се очекува да е посетена од бројни охриѓани и туристи.


Доколку сопствениците тоа не го направат сами, пловните објкети ќе ги отстрани ЈП „Охридски комуналец“ на товар на сопствениците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *