Започна со работа “Фризер Аднан”

Фризер Аднан се наоѓа на Булевар Туристичка во Близина на Маркетот Тамаро и новата автобуска постојка .
Фризер Аднан ви ги нуди сите видови фризерски услуги и тоа по најповолни цени  .

Фризер Аднан : Повелете и уверете се во квалитетот , сигурен сум дека ќе излезете среќни и задоволни од Вашиот нов Изглед.

Ве очекуваме!

frizer adnan 3
frizer adnan 2

frizer adnan 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *