Почуствуван земјотрес во Охрид !

Во 13 : 47 минути почуствуван земјотрес во Охрид .

  1. Вчера 02:48 часот се регистрираа серија од  земјотрес со јачина од 2.4 степени и епицентар на 10 километри од Косел .

zemjotres11-330x185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *