Љубе Бошковски денес во посета на Охрид

Претседателот на Обединети за Македонија, Љубе Бошковски денес во Охрид заедно со потесното раководство на партијата.

received_1140160699423338

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *