Мандатот на градоначалникот Никола Бакрачески ке биде продолжен

Талат Џафери и претставниците на политичките партии се договориле мандатот на сегашните градоначалници и советници да биде продолжен до изборот на новите членови на советите и градоначалниците. На координација со парламентарните политички партии присутвуваа претставници на СДСМ и коалицијата, ДУИ, БЕСА, Алијанса за Албанците и ДПА, но не претставник на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *