ПОЗНАТИ ПРОГРАМИТЕ И ПРОЕКТИТЕ КОИ ЌЕ ГИ ФИНАНСИРА ОПШТИНА ОХРИД

Познати се добитниците на финансиски средства по „Јавниот повик за финансирање на програми и проекти од јавен интерес на Општина Охрид за 2017 година“.
Претставниците на здруженијата на граѓани и институции кои се избрани за доделување на финансиски средства, се повикуваат во рок од три работни дена, почнувајќи од 02.05.2017 година (вторник) од 08 – 16 часот, да дојдат во Секторот за образование за да ги потпишат Договорите за учество во финансирање на програми и проекти.

ПРИЛОГ:
ЛИСТА НА ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ КОИ ЌЕ ГИ ФИНАНСИРА ОПШТИНА ОХРИД ВО 2017 ГОДИНА

Screenshot_20170428-164640

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *