ВМРО ДПМНЕ распиша конкурс за избор на претседател на О.К Охрид

>ВМРО ДПМНЕ распиша конкурс за избор на претседател на Општинскиот комитет во Охрид.

Само пет месеци од како беше назначен за Претседател на комитетот Лубен Арнаудов , ќе се избира повторно нов претседател .

Како најсериозни кандидати се јавуваат директори на јавни претпријатија , инспектори , доктори и тн.

Конкурсот трае до 2 Мај 2017 год.

IMG_20170424_171957_359

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *