67 годишната Спаса убиена од својот сосед

67 годишната Спаса Бојоска го загуби животот при обид да биде ограбена во сопствениот дом . Разбојникот влегол во станот ја нападнал со нож и и задал повеќе смртоносни убодни рани  во пределот на главата ,вратот и телото а потоа извршил пребарување низ собите ја заклучил влезната врата и незабележан го напуштил станот.  Беживотното тело било пронајдено од страна на членови на семејството .

  • 0debaa35-d82c-48f7-a8b0-cef773c9f7cd

Убиецот кој се викал Јосип и неофицијално бил сосед на Спаса имал фрлено накаков предмет во контејнерите во близина на тутнска банка во центарот на Охрид ,кој полицијата веднаш ги затворил контињерите ,истиот предмет е поврзан со убиството.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *