Бобан Павловски од Охрид го фати крстот во Скопје

Голем број на верници, денеска учествуваа во чинот на положување на светиот крст во водите на Вардар во Скопје.

vodici-sk.gif2

Присутни беа и претседателот на Владата Емил Димитриев како и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, кои го даруваа Павловски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *