Демир одржа масовен собир со 17 присутни

Демир Далип самопрогласениот ” лидер ” на Египќаните вчера одржа “голем” собир во штабот кој се наоѓа на улица Абас Емин со површина од цели 15 квадрати и успеа да собере 17 негови симпатизери .

Демир Далип овој собир го нарече најмасовен до сега и на сите 17 присутни преку озвучување од 1400 w. им вети подобар живот во иднина.

Во прилог фотографии од големиот собир:

6246078c-7586-4c66-94cf-2d73d4e14e3f

  • – 17 тиот  е Фотографот . 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *