Радмила Шекеринска во Охрид

Носителката на  пратеничката листата во изборна единица 5, Радмила Шекеринскаreceived_1787646251503463 received_1787646238170131 received_1787646241503464 денеска престојува во работна посета на Охрид и остварува средби со граѓаните .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *