Се градат потпорни ѕидови во с.Велгошти

По налог на Локалната Самоуправа и Фондот за комунален развој градежната оператива на ЈП „Градски Гробишта” Охрид започна со изведување на градежни работи за изведба на потпорни ѕидови во с. Велгошти со должина од 30 метри и висина 2м. Зафатот чини околу 560.000 денари и се очекува да заврши за околу 10 дена.

%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b3%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *