Понеделник е неработен ден

По празникот 11 Октомври останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година.
Неработни се 23 Октомври, Денот на македонската ревулуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд за годинава, како и  08 декември кога се празнува “Св. Климент Охридски”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *