ЗАМЕНЕТИ ЦВЕТНИТЕ НАСАДИ ВО ПАРКОТ ПРЕД ЗГРАДАТА НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА

Паркот пред зградата на Локаланта самоуправа во Охрид последнава година непрекинато се одржиува цветен. Екипи на ,,ЈП ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ” повторно ги заменија цветните насади и сега тука ќе цутат цветови на растението меѓу народот попознато како Џунџуле .

Leave a Reply

Your email address will not be published.