СКАНДАЛОЗНО: ПАРИТЕ ОД МУСЛИМАНИТЕ КОИ СЕ ДАВААТ ВО ИВЗ,ЗАВРШУВААТ НА КОЦКА И ПРОСТИТУЦИЈА

Со парите собрани од муслиманските верници, наменети за зекат и фитар одат се коцкат во Хотел Казино Сенатор и Хотел Фламинго во Гевгелија.
На сликите освен што се гледа Авни Реџепи како држи во рака голема сума на пари, исто така во сликите се гледа во друштво на проститутка во Драч,  Албанија.
Почитувани муслимански верници, и вие сте информирани дека веќе Исламска Верска Заедница е уништена тотално, и во ова верска заедница се крије дрога, коцкање, кражба и многу други не морални и валкани работи. Главен организатор на овој криминал е Сулејман Реџепи со неговие синови и блиски соработници.
Кај Сулејман Реџепи сега се собрани само криминализирани лица со кои муслиманските верници се срамат да ги поздрават. Слитике кој стигнале на наша адреса се вистините и потврдени дека се работи за лицето Авни Реџепи ангажиран од страна на Сулејман Реџепи во хуманитарната организациа Хилал која е сопственост на ИВЗ.
Изворот потврдува дека пред неколку месеци кога Авни Реџепи заедно со преседателот на организацијата “Хилал” Мустафа Даути беа на посета Сириските бегалци во кампот во Гевгелија тие после посетата резервирале апартмани во Хотел Фламинго каде што плакале 200 евра за ноќевање и со пари собрани од верниците се коцкале.
Парите собрани од фитар и зекат без никаква евиденција се трошат од страна на Сулејман Реџепи, неговите синови и блиски пријатели. Тие често со тие пари посетуват центри за масажи во Александар Палас, ТЦЦ Плаза и Буши Ресорт. За масажа во Александар Палас често пати одат Заедно Сулејман Реџепи и Мустафа Даути.
Текстот и сликите се преземени од Фејсбук Страната на Иса Бегова Џамија . Оваа новост пред неколку дена беше објавена на многу портали на албански јазик како во Македонија така и надовор од Македонија.

    

     

Текстот и сликите се преземени од Фејсбук Страната на Иса Бегова Џамија . Оваа новост пред неколку дена беше објавена на многу портали на албански јазик како во Македонија така и надовор од Македонија.

http://labunista.mk/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%B4-%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8/

http://centarnews.net/HQ/mk/index.php/news/mk/item/31682-foto-skandalozno-parite-od-muslimanite-koi-se-davaat-vo-ivz-za-sadakatul-fitr-i-zekat-zavrshuvaat-na-kocka-i-prostitucija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *