Македонија ја совлада Грција

Македонската ракометна репрезентација  ја совлада селекцијата на Грција со резултат 35 : 23 , На првиот дуел Македонија во Атина ја совлада Грција со 27:25  и со вкупен резултат од 62  : 48   обезбеди учество на светското првенство кое ке се одржи во Катар .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *