Мартин Милески со најнова преработка, A Sky Full Of Stars од Coldplay

Охридскиот гитарист и музичар Мартин Милески со најнова преработка, A Sky Full Of Stars од Coldplay .

Видео :

Оваа преработка е изработена со многу љубов и позитивна енергија која воедно сакам да ја споделам со сите мои сограѓани за да избегаме од политичката криза и домашните проблеми барем за некоја минутка.Исто така морам да нагласам дека таа ми е веќе 14 преработка на мојот канал, на кој допрва ќе “пристигнат” уште неколку преработки пред да биде објавена мојата прва авторска песна, на која се работи интезивно и напорно и кога ќе биде завршена секако ќе бидете известени. – Мартин Милески

Мартин Милески има преработено повеќе познати хитови како Hello на Adele, Flashlight на Jessie J, See you again – Wiz Khalifa, Hollow Years на Dream Theater и други кои можете да ги слушнете на неговиот официјален Youtube канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *