Почувствуван земјотрес во Охрид

Почувствуван земјотрес во Охрид

Во 18 часот и 33 минути  земјотрес во времетраење од неколку секунди   ги вознемири Охриѓани . ( наскоро повеќе информации )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *