Децата од градинката ”Јасна Ристеска ” со завршна приредба го одбележаа крајот на оваа ”учебна” година

Децата од градинката ”Јасна Ристеска ” со завршна приредба го одбележаа крајот на оваа ”учебна” година и пред родителите, роднините и пријателите покажаа што научиле изминатиот период.

ФОТО И ВИДЕО :

dfdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *