БАКРАЧЕСКИ НА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД УЗ 15ти КОРПУС И ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Градоначалникот Бакрачески утре, (13.04.2016) во голема сала на општина Охрид со почеток во 15 часот ќе оствари средба со граѓаните од урбаните заедници „15ти Корпус“ и „Гоце Делчев“.

Покрај градоначалникот на средбата ќе присуствуваат секретарот на општина Охрид, раководителите како и директорите на Јавните претпријатија кои директно ќе се запознаат со потребите на жителите од овие урбани заедници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *