ПРВОАПРИЛСКИ ХЕПЕНИНГ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД

Децата од основните училишта и градинката, денес, на градскиот плоштад приредија хепенинг по повод 1-ви април денот на шегата. Маскирани во ликовите на популарните херои од цртаните филмови, принцези и други маски, тие го развеселија градот и дворовите на основните училишта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *