Коне веќе не е ерген

Денеска во салата за венчавки на Општина Охрид во 16:30 ч. Керим познат како “Коне” го кажа своето судбоносно “ДА” на неговата животна избраничка, и својата долгогодишна љубов двајцата ја крунисаа со брак.
Нивните пријатели сведочеа за нивната љубов и го дадоа својот потпис во матичната книга на венчани. Од денеска официјално, Коне веќе не е ерген! Му посакуваме среќен брак и многу дечиња.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *