Есад Арслани: Албанците ги купуваат дипломите!?

Претставникот на Албанците од Охрид  Есад Арслан на вчерашното гостување на ТВМ Охрид изјави дека Албанците ги купуваат дипломите и станале Советници, Директори, Доктори, Професори, Министри ….

Од 42 минута до 45 минута .

Есад Арслани исто така изјави дека “Египќаните од Охрид за малку пари се мемет гласет за друга политичка партија зато денес тие немет советник”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *