Максуд Али: Во Здружението Синан Челеби се коцкаат


Претставникот на Турците од Охрид на вчерашното гостување на ТВМ Охрид изјави дека во Здружението “Синан Челеби”  навечер се коцкаат.

Максуд Али :   “Се основа едно здружение Синан Челеби верувајте ево на 100 метра позади вас е Синан Челеби одете навечер се коцкаат дали заслужуваат Турците под такво име “

Видео : од 33 минута до 34 минута

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *