Улица Прилепска и Радојца Новичиќ до 12 часот без вода

Проаква Водовод Охрид информира дека денес 03.02.2016 ќе има прекин во водоснабдувањето на улиците Прилепска и Радојца Новичиќ до 12.00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *