ЗА БОЖИЌ БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ

По повод големиот христијански празник Божиќ, ЈП „Билјанини извори“ донесе одлука да користењето на јавниот градски паркинг биде бесплатно.
Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ им посакува на сите граѓани од православна вероисповед  добро здравје, успех во работата и благосостојба.
Нека ни е честит големиот христијански празник !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *