ЈП ГРАДСКИ ГРОБИШТА -ОХРИД ИНТЕНЗИВНО ПРОДОЛЖУВА СО ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ

ЈП-Градски гробишта-Охрид, интензивно продолжува со градежните зафати на две локации: Кај кужниот тек на пресекот Булеват Туристичка со улицата Стив Наумов, и  изградба на тротоар на улицата Сирма Војвода – на која за неколку дена ќе заврши поставувањето на коловозните рабници , а веднаш ќе се продолжи и со поставување- бекатон плочки.

j

 

 

12404705_982776755118959_1500511623_o

 

 

12405043_982776438452324_752845337_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *