ИЗВЕСТУВАЊЕ- УТРЕ ПРЕКИН ВО СООБРАЌАЈОТ НА ПАТОТ ОХРИД-КИЧЕВО

Според најавите, утре (понеделник) сообраќајот на патот Охрид-Кичево ќе биде во прекин во период од 12:30 до 14:30 часот, поради изведување работи на пат со минирање, на патниот правец А2 на делот помеѓу Пресека – село Врбјани.

313547-kratok-prekin-na-soobrakjajot-na-patot-kichevo-ohrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *