Фото : Се поставуваат новогодишните тезги

 

Ј.П Градски Пазар започна со поставувањето на новогодишните тезги на плоштадот кај чинарот , Тезгите се со плаво-бели тенди, а на нив вообичаено ќе се продаваат новогодишни украси, лампиони и честитки. Од денес до 15 јануари идната година осум тезги ќе бидат лоцирани кај чинарот .

tezgi nov 3 tezgi nov 4 tezsgi nov 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *