10-те најневеројатни изуми за 2015 година

1. Уред кој покажува какво време нè чека следниот ден

(1)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

2. Чевли со потпетици кои се вадат
(7)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk(8)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

3. Чешма која штеди вода на прекрасен начин

Оваа еко-чешма штеди дури до 15% повеќе вода од класичните чешми така што го претвора млазот вода во прекрасна водена мрежа.

(10)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

4. Чашата која бакнува
(18)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

5. Патики кои совршено се прилагодуваат на вашите стапала
(21)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

6. Сигнален индикатор за велосипедисти
(26)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

7. Декоративни сукала
(30)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk(29)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

8. Седишта за мачки
(34)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

9. Седло за родители
(6)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

10. Прстени со мотиви кои изгледаат како да се живи
(33)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk(32)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk(31)-20-najneverojatni-izumi-za-2015-godina-kafepauza.mk

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *