ЈП „ГРАДСКИ ГРОБИШТА” СО НОВИ АКТИВНОСТИ

По налог на Локалната Самоуправа односно Фондот за комунален развој оперативата на ЈП „Градски Гробишта” Охрид од вчера започна со уредување на просторот околу кружниот тек којшто се гради на пресекот помеѓу Булевар Туристичка и улица Стив Наумов. Поточно јавното претпријатие има за налог да ги уредува пешачките и велосипедските патеки.
Во прилог: фотографии

jjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjj

jkjk

we

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *