УЛИЦАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА – ТЕМЕЛНО ИСЧИСТЕНА

Улицата “Железничка” на потегот од бензинската “Таци” се до “Петљата” на излезот од градот беше темелно исчистена од страна на Екипите на “Јавна хигиена”. За остварување на оваа акција, Ангажирани беа 6 комунални работници при што беа исчистени тротоарите, коловозните ленти и жардинериите и покрај отежнатите околности предизвикани од сообраќајот.ZELEZNICKA

ZHELEZN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *