Сатеска од Волино во Третата македонска фудбалска лига

Од следната година екипаза на Сатеска од Волино ке се натпреварува во третата македонска фудбалска лига .

Сатеска од Волино го совладаа составот на Воска со резултат 3 : 1 , стрелци на екипта на Сатеска беа Игор Маркоски ( 2 ) Сашко Козоски ( 1 ) за екипата на Воска Роберт Усеинов ( 1 ) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *