ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради градежни зафати – асфалтирање, на кружниот тек на пресекот на Булевар Туристичка со ул. Македонски Просветители, сообраќајот на овај потег е отежнат. Се молат граѓаните да го избегнуваат овај потег. Планирано е градежните зафати да траат до крајот на оваа недела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *