ИЗВЕСТУВАЊЕ – ЗАПОЧНУВА СИСТЕМСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА ОХРИД

Екипата на ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид во соработка со Општина Охрид   – Согласно со Законот за заштита на населението од заразни болести (Сл.весник на РМ бр. 66/04,139/08, 99/09 и 149/14)  ИЗВЕСТУВА  дека на ден 23.11.2015год., 24.11.2015год. и 25.11.2015год. ќе спроведат системска дератизација во

стариот дел на градот ,

населба Билјанини извори ,

Гоце Делчев ,

Воска и Далјан

Бул.Туристичка ,

улиците Питу Гули ,

Железничка ,

Јане Сандански ,

7ми Ноември,

Марко Нестороски ,

Кеј Македонија ,

Македонски Просветители ,

Момчило Јорданоски и

Прва Македонска Бригада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *