ПРОМЕНА НА КАНАЛИЗАЦИОНИТЕ ЦЕВКИ НА УЛИЦА „ СТИВ НАУМОВ“

Јавното претпријатие „ Нискоградба“, продолжува континуирано да работи  на подобрување на системот за одведување на отпадни води. Деновиве се  извршуваат градежни активности на дел од ул. „ Стив Наумов“. Се врши промена на цевките за одведување на отпадни води и се прочистува и линијата од наталожени шут и нечистотија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *