Видео: Како треба да се вози низ кружен тек

Кружните текови до неодамна не беа познати за Охридските возачи . Денес во Охрид имаме 4 кружни текови во Булевар Туристичка и по еден во пресекот Јане Сандански – Питу Гули и населба рача – бул. Св. Наум Охридски  .

Погледнетего видеото во кое ке се објаснат најчестите грешки кои ги праватт возачите .

Leave a Reply

Your email address will not be published.